Bruiloft arrangement – All in One

Wij proberen de wensen van onze klanten telkens te koppelen aan onze mogelijkheden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid, een bruiloft te houden op

Wij proberen de wensen van onze klanten telkens te koppelen aan onze mogelijkheden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid, een bruiloft te houden op basis van een zogenaamd all-in arrangement. Wij hebben op basis van onze ervaringen een compleet verzorgde bruiloft voor u samengesteld. Laat ons uw wensen weten zodat wij het arrangement eventueel kunnen aanpassen. Wij laten die wensen op het gebied van hapjes, drankjes en entertainment en vele andere bijkomstigheden in vervulling gaan.

Om 20:00 uur worden de gasten ontvangen met 2 kopjes koffie of thee, voor de zoete lekkernijen bij de koffie staat er een buffet met verschillende patisserie.

Na dit ontvangst kan gebruik worden gemaakt van onze bar waar men kan genieten van het Hollands dranken arrangement. Ook zullen er in de zaal diverse heerlijkheden op het buffet verschijnen, zoals: Stokbrood met kruidenboter, huzarensalade, kipsaté met satésaus, gehaktballetjes in zoetzure saus, een mooi opgemaakt plateau met diverse koude hapjes. Uiteraard zullen de warme bittergarnituren deze avond ook niet ontbreken.

Om 00:00 uur zal ter afsluiting een koffie- en theebuffet klaar staan met verschillende bonbons, chocolade, mintjes en andere zoetigheden, en natuurlijk diverse smaken thee.

Voor een minimum van 80 personen
€ 39,95 p.p

Diverse arrangementen en buffetten

Reserveren

Bel ons of reserveer eenvoudig via onze website. Klik op de links hieronder

Contact

Op de kaart

© 2021 De Spikke Heerde | Privacy & Cookies

Deze website is met ontworpen door: JP webdesign & development
Kies uw datum, tijd en het aantal personen om te reserveren:
Vul uw gegevens in en klik op de knop reservering maken:

Online reserveren is helaas nu nog niet mogelijk. U kunt wel telefonisch reserveren door op de knop hieronder te klikken.