Bruiloft arrangement – All-in-One

Om de wensen van onze gasten te koppelen aan onze mogelijkheden, bieden wij de optie tot een bruiloft op basis van een all-in arrangement.

Wij hebben op basis van onze ervaringen een compleet verzorgde bruiloft voor u samengesteld. Laat ons uw wensen weten zodat wij het arrangement eventueel kunnen aanpassen. Wij laten die wensen op het gebied van hapjes, drankjes, entertainment en vele andere bijkomstigheden in vervulling gaan.

De gasten worden ontvangen met twee kopjes  koffie of thee. Voor de zoete lekkernijen bij de koffie, staat er een buffet met verschillende soorten patisserie.

Na dit ontvangst kan gebruik worden gemaakt van onze bar waar men kan genieten van het Hollands drankenarrangement. Ook zullen er in de zaal diverse heerlijkheden op het buffet verschijnen, zoals stokbrood met kruidenboter, huzarensalade, kipsaté met satésaus, gehaktballetjes in zoetzure saus en een mooi opgemaakt plateau met diverse koude hapjes. Uiteraard zullen de warme bittergarnituren deze avond ook niet ontbreken.

Ter afsluiting zal er een koffie en thee buffet klaarstaan met verschillende bonbons, chocolade, mintjes en andere zoetigheden.

Voor een minimum van 50 personen
€ 44,95 p.p

Diverse arrangementen en buffetten

Reserveren

Bel ons of reserveer eenvoudig via onze website. Klik op de links hieronder

Contact

Op de kaart

© 2021 De Spikke Heerde | Privacy & Cookies

Deze website is met ontworpen door: JP webdesign & development

Reserveren bij de Spikke

Kies uw datum, tijd en het aantal personen om te reserveren:
Vul uw gegevens in en klik op de knop reservering maken: