Bruiloft arrangement – Old Good Times

In onze prachtige zaal wordt het huwelijksfeest gevierd. Een ontvangst met 2x koffie/thee en een taartenbuffet. Na het ontvangst is de bar geopend.

In onze prachtige zaal wordt het huwelijksfeest gevierd. Een ontvangst met 2x koffie/thee en een taartenbuffet. Na het ontvangst is de bar geopend.

Om de avond verder een losse sfeer te geven mag u zelf onbeperkt drankje afhalen bij de bar uit het Hollands drankenarrangement. uiteraard is bediening ook mogelijk in overleg. Tevens zullen de gasten gedurende de avond verschillende bittergarnituren geserveerd krijgen. In de zaal kan er langs verschillende partytafels en zitjes gelopen worden voor een wat ”lossere” sfeer. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid nieuwe contacten te maken, of de oude te onderhouden.

Ter afsluiting zal er koffie of thee geserveerd worden met een warm ham/kaas croissant

Dit alles kan bij ons al georganiseerd worden vanaf € 34,50 p.p. uitgaande van een minimum van 100 gasten. Heeft u een ander budget dan kunnen we de invulling daarop aanpassen. Hierdoor kunnen we voor elke prijs uw feest verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor een minimum van 80 personen
€ 34,95 p.p

Diverse arrangementen en buffetten

Reserveren

Bel ons of reserveer eenvoudig via onze website. Klik op de links hieronder

Contact

Op de kaart

© 2021 De Spikke Heerde | Privacy & Cookies

Deze website is met ontworpen door: JP webdesign & development
Kies uw datum, tijd en het aantal personen om te reserveren:
Vul uw gegevens in en klik op de knop reservering maken:

Online reserveren is helaas nu nog niet mogelijk. U kunt wel telefonisch reserveren door op de knop hieronder te klikken.